недела , 20 август 2017
ирена хх

Ирена ХХ повторно во ресторан “Македонска софра”

Среќа е во петок и сабота да си во “Македонска Софра“, велат задоволните посетители на ресторанот.
Овој викенд продолжуваме со музика во живо.
Во петок Горан и Мартина ќе се погрижат за пријтна атмосфера.
Во сабота по едногодишна пауза на музичката сцена се враќа кралицата на ноќните забави Ирена ХХ заедно со Денис, стои во настанот креиран за овој викенд.

Традиционална храна во домашен амбиент
Ресторан во етно стил „Македонска софра“ .
Најдобрите јадења од македонската кујна вкусете ги во ресторанот „Македонска софра“.
Врвна услуга, прифатливи цени, музика во живо.
Сето тоа во ресторанот „Македонска софра“ кој е со капацитет до 100 гости.Резервации на телефон:
070818570
078929010
023119130

Ресторан „Македонска софра“, во кругот на пазарна инспекција (кај рампа).

Посетете нѐ!

Слични написи

beni

Немој да се курчиш-нова песна на Бени & Нон стоп

„Никој не се смее, сè полудено“. Се само еден стих од новиот рокенрол на Бени …