недела , 22 октомври 2017
3

Искршен штаб на СДСМ во Бутел

Ноќва во населаба Расадник –Општина Бутел, беше искршен месниот шатб на СДСМ Бутел.
Непознати сторители или сторител, ги искршил прозорците и влезната врата на штабот, ги искинал постерите и ја оштетил светлечката реклама. Утрово повикана е полиција и во моментов се прави увид од местото на настанот.

Слични написи

2-ALIMS-13ti-simpozium-2017-1024x986

Бекировски учествуваше на симпозиум во организација на Агенцијата за лекови и медицински средства на Србија

Стручниот тим на Агенцијата за лекови и медицински средства (МАЛМЕД), учествуваше на 13-тиот симпозиум во организација …