вторник , 26 септември 2017
izl

Изложба на џез фотографии во МОБ

izl
Изложба на џез фотографии на Петра Цвелбар од Словенија ќе се одржи во четврток на 15 октомври во 18.30 часот во фоајето на МОБ.

Изложбата е насловена „Sweet addiction“, а ќе се одржи во рамки на 34. Скопски џез фестивал

Слични написи

deca2

Како да ги привлечеме младите читатели во библиотеката на тајните?

Како книгата да се приближи до децата, на кои современите технологии и социјалните медиуми постојано …