вторник , 24 октомври 2017
zemjotresSkala1-540x320

Изминатата ноќ регистрирани неколку земјотреси

19 минути по полноќ, денес, во Охрид и околината беше почувствуван земјотрес со јачина од 3.8 степени со епицентар на 5 километри од Косел. Потрес со јачина од 3 степени е регистриран и во 1.49 часот.

Во текот на вчерашниот ден регистрирани беа два слаби земјотреси со јачина од 2.2 до 2.4 степени, и еден со јачина од 3.1 степен во 22.02 часот.

Слични написи

2-ALIMS-13ti-simpozium-2017-1024x986

Бекировски учествуваше на симпозиум во организација на Агенцијата за лекови и медицински средства на Србија

Стручниот тим на Агенцијата за лекови и медицински средства (МАЛМЕД), учествуваше на 13-тиот симпозиум во организација …