вторник , 24 октомври 2017
jana

Јана Бурческа со промотивно видео од Скопје се престави пред евровизиските фанови

Нашата годинешна преставничка на Евровизија, Јана Бурческа со промотивно видео од Скопје се претстави пред евровизиските фанови.

Јана во Киев, ќе ја исполни “Dance Alone“, која има одличен прием кај евровизиската публика.

Слични написи

2-ALIMS-13ti-simpozium-2017-1024x986

Бекировски учествуваше на симпозиум во организација на Агенцијата за лекови и медицински средства на Србија

Стручниот тим на Агенцијата за лекови и медицински средства (МАЛМЕД), учествуваше на 13-тиот симпозиум во организација …