вторник , 26 септември 2017
ZoranJolevski

Јолевски на свеченост во Воената академија „Михајло Апостолски“

ZoranJolevski
Министерот за одбрана, Зоран Јолевски, ќе се обрати на Воената академија „Михајло Апостолски“ по повод свечената изјава на питомците од 19. генерација и промоција на потпоручници од 15. генерација.

На свеченоста ќе присуствува и началникот на генералштабот на АРМ, генерал-потполковник Методија Величковски, а пред питомците и пред новите офицери ќе се обрати и деканот на Воената академија, полковник Орце Поповски.

Свечена изјава ќе дадат 37 студенти питомци и девет студенти.

Слични написи

blokator

Блокатори за мобилни телефони во Идризово

Блокатори за мобилни телефони се поставуваат во истражниот затвор во Шуто Оризари кога од фејсбук-профилот …