недела , 24 септември 2017
bebe

Како да направите филмска фотографија со вашето бебе

bebe
Фотографиите од новороденчињата станаа тренд кој речиси сите новопечени родители мора да го пробаат, посебно кога сакаат да ги зачуваат сеќавањата од првите моменти на нивното дете. Овие портрети и не се така едноставни за правење.

Фотографиите од новороденчињата претставуваат вистински предизвик како за родителите, така и за фотографот кој треба да ги долови првите моменти на детето.

Во тие мигови треба да внимавате на многу работи: температурата на собата, расположението да бебето, позициите и аглите кои ќе се употребат и што е најважно, фактот дека малите бебиња се доста нежни и со нив треба многу да внимавате.

Business Insider споделува какви техники употребуваат професионалните фотографи:

Слични написи

race

Рацете говорат дали сте личност со топло срце или студена внатрешност! Проверете!

Психолозите спровеле истражување над 60 волонтери и за тоа време им давале лосиони кои ги …