сабота , 23 септември 2017
Piano-Fingers

Какви се луѓето со долги прсти ?

Piano-Fingers
Долгите прсти не се само добар предуслов за да станеш добар пијанист. Тие зборуваат многу за суштината на човекот и карактеристиките на неговата природа.

И поконкретно, луѓето со долги прсти:

–          Земаат внимателно решенија и секогаш имаат готов план за годините што следуваат,

–          Посветуваат големо внимание на детаљите и се вознемируваат кога другите не го прават истото,

–          Се грижат крајно за луѓето што им значат,

–          Понекогаш се манијакално педантни,

–          Имаат силна интуиција и ја слушаат,

–          Тешко некој може да ги излаже,

–          Силно веруваат дека врската се крепи на взаимност. Односно не би се раздавале, без да добиваат,

–          Не се агрсивни и не сакаат насилство. Но ако ги засегнеш на болно место, стануваат нескротливи урагани,

Слични написи

race

Рацете говорат дали сте личност со топло срце или студена внатрешност! Проверете!

Психолозите спровеле истражување над 60 волонтери и за тоа време им давале лосиони кои ги …