недела , 24 септември 2017
канал или пишман

Канал 5 или “Пишман 5” ?

Телевизијата Канал 5 на сајтот објави вест со наслов „Можни наследници на Груевски се Ѓорчев, Тодоров, Мицковски и Поповски“, за веднаш потоа да ја избрише веста.

kanal5vest1

Доколку се обидете да ја отворите веста, ќе видите дека таа веќе не постои. Што и кој ја предомисли Телевизијата да ја повлече веста во која се повикуваат на се почестите информации дека Груевски наводно веќе ја соопштил својата намера.

На агрегатот Грид се гледа дека веста била објавена и во делот кој се гледа, пишува дека со тоа е доведена лидерската позиција на Груевски на која тој дојде од мај 2003.

Слични написи

шамија

Омбудсман: На девојчињата во Охрид да им се дозволи со шамија да ја следат наставата

Народниот правобранител најостро ја осудува постапката на Министерството за образование, кое со испратениот допис  му …