петок , 22 септември 2017
7234mala

Кили му го честита денот на ВМРО на премиерот Груевски

7234mala
Актерот Кирил Поп-Христов на премиерот Никола Груевски му го честита денот на ВМРО, на свој оригинален начин.

Кили во моментов се наоѓа во Еквадор каде што се лекува со медицински канабис поради тоа што во Македонија лекувањето со тоа не е дозволено.

Kili Gruevski

Слични написи

шамија

Омбудсман: На девојчињата во Охрид да им се дозволи со шамија да ја следат наставата

Народниот правобранител најостро ја осудува постапката на Министерството за образование, кое со испратениот допис  му …