вторник , 24 октомври 2017
1_Vladimir-Kofchegarski-701x525

Кофчегарски бара поддршка за да влезе во трката за градоначалник на Карпош

Денес е последниот дена за доставување на потписи за поддршка на независните кандидати за градоначалници за локалните  избори. Владимир Кофчегарски, независниот кандидат за Општина Капош потенцира дека е при крај со собирањето на потребните 350 потписи и верува дека денес до полноќ ќе ги има сите потписи за официјализирање на својата кандидатура.

Ги повикувам моите сограѓани да ја довршиме нашата мисија. Денес канцеларијата на ДИК ќе работи до полноќ и потребни се ушта мал број на потписи од граѓаните на Карпош. Карпош заслужува да има трета опција”, изјави Кофчегарски. Потребни се 350 потписи за кандидатура.

Слични написи

2-ALIMS-13ti-simpozium-2017-1024x986

Бекировски учествуваше на симпозиум во организација на Агенцијата за лекови и медицински средства на Србија

Стручниот тим на Агенцијата за лекови и медицински средства (МАЛМЕД), учествуваше на 13-тиот симпозиум во организација …