вторник , 26 септември 2017
cvrst otpad

Конференција за користење на отпадот како инвестициска можност

cvrst otpad
Македонската асоцијација за управување со цврст отпад – МаСВА денеска ќе одржи Годишна конференција на тема „Користење на отпадот како инвестициска можност во Македонија“.

На отворањето на конференцијата ќе се обрати министерот за животна средина и просторно планирање Нурхан Изаири.

Предвидено е на форумот да се одржат три презентации на кои ќе говорат интернационални и домашни екперти, како и претставници на компании во доменот за управување со отпад.

МаСВА е невладина и непрофитна организација, чија цел е промовирање на одржлив развој и реализација на одржливото управување со отпадот во Македонија. МаСВА е полноправен член и претставник на Македонија во Меѓународната организација за цврст отпад ИСВА.

Слични написи

blokator

Блокатори за мобилни телефони во Идризово

Блокатори за мобилни телефони се поставуваат во истражниот затвор во Шуто Оризари кога од фејсбук-профилот …