недела , 22 октомври 2017
Kosovo Liberation Army fighters clean their weapons in the forest in central Kosovo Friday, Oct. 16, 1998. NATO allies decided Friday to maintain the threat of airstrikes against Serbia until at least Oct. 27, extending the original Saturday morning deadline. NATO officials said the allies wanted to keep the allied strike force of some 400 warplanes ready for possible strikes, despite the Kosovo peace deal struck this week with the Serb authorities. (AP Photo) EDS: condition of photography was not to name exact location
Kosovo Liberation Army fighters clean their weapons in the forest in central Kosovo Friday, Oct. 16, 1998. NATO allies decided Friday to maintain the threat of airstrikes against Serbia until at least Oct. 27, extending the original Saturday morning deadline. NATO officials said the allies wanted to keep the allied strike force of some 400 warplanes ready for possible strikes, despite the Kosovo peace deal struck this week with the Serb authorities. (AP Photo) EDS: condition of photography was not to name exact location

„Косова сот“: Во Косово има околу 700 дела за воени злосторства

Kosovo Liberation Army fighters clean their weapons in the forest in central Kosovo Friday, Oct. 16, 1998. NATO allies decided Friday to maintain the threat of airstrikes against Serbia until at least Oct. 27, extending the original Saturday morning deadline. NATO officials said the allies wanted to keep the allied strike force of some 400 warplanes ready for possible strikes, despite the Kosovo peace deal struck this week with the Serb authorities. (AP Photo) EDS: condition of photography was not to name exact location

Околу 700 дела за воени злостроства, кои се регистрирани во ЕУЛЕКС ќе бидат предадени на идниот Специјален суд за воени злосторства на Ослободителната војска на Косово, објави приштинскиот весник „Косова сот“.

Весникот наведува дека Судот ќе се занимава и со стопнаски криминал, организиран криминал и корупција.

– Специјалниот суд многу ќе ни помогне за чистење на многу институции во Косово, изјави неименуван извор од косовското Обвинителство за „Косова сот“.

Тој додаде дека „треба да се водат истраги за милионерите и да се види каде биле претходно, каде се сега и како ги направиле парите“.

Слични написи

zagreb

Загреб: Извикувал „Зиг хајл“ и напаѓал луѓе со солзавец

Во центарот на Загреб се случи инцидент во кој полесно е повредено едно лице, јавуваат …