вторник , 26 септември 2017
kratok-animiran-film-koja-e-vaznosta-na-zivotot-01

Краток анимиран филм: Што е важно во животот?

kratok-animiran-film-koja-e-vaznosta-na-zivotot-01
Краток ирски анимиран филм направен е од страна на студиото And Maps And Plans и доби бројни филмски награди, а меѓу другото, се најде и во потесниот избор за 87-ите Оскари.

Оваа кратка видео анимација ја прикажува душата која ја чека Смртта  да дојде и конечно да се препушти на фактот дека дошол крај на животот.

Во 10 минути не остава со прашањето: Која е важноста на животот? Што ако одеднаш од невнимание го загубиме?

Тоа што постоиме на овој свет го сфаќаме како здраво за готово, но реалноста не е таква:

Слични написи

race

Рацете говорат дали сте личност со топло срце или студена внатрешност! Проверете!

Психолозите спровеле истражување над 60 волонтери и за тоа време им давале лосиони кои ги …