сабота , 23 септември 2017
lavovi

Лавовите седнаа пред палатата „Емануел Чучков“

Два лава се поставени деновиве на влезот од новата палата „Емануел Чучков“ што се гради на улицата Јордан Мијалков во рамки на проектот „Скопје 2014“.

Во оваа палата ќе бидат сместени Државниот завод за ревизија, Геолошкиот завод на РМ, АД за стопанисување со станбен и деловен простор.

Слични написи

шамија

Омбудсман: На девојчињата во Охрид да им се дозволи со шамија да ја следат наставата

Народниот правобранител најостро ја осудува постапката на Министерството за образование, кое со испратениот допис  му …