среда , 18 октомври 2017
возачка-дозвола

Македонија и Босна денеска заемно ќе си ги признаат возачките дозволи

Владата на Република Македонија и Советот на министри на Босна и Херцеговина денеска ќе го потпишат договорот за заемно признавање и замена на возачките дозволи. Претставници на македонската влада на потпишувањето на договорот се министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, и министерот за транспорт и врски, Горан Сугарески, а босанската Влада ќе ја претставува министерот за комуникации и транспорт, Исмир Јуско.

Слични написи

ilija jovanoski glasanje

Јованоски: Повикувам на фер,мирни и демократски избори

Кандидатот за градоначалник Илија Јованоски повика на фер, мирни и демократски избори.