петок , 22 септември 2017
Ифтар буши

Мандатарот Зоран Заев уште еднаш покажува дека е за граѓанско општество и почитување на различностите

Мандатарот за Влада на Република Македонија, Зоран Заев (после 12 и Премиер) денеска уште еднаш го покажа тоа што го говореше низ изборната кампања. Почитување на различностите, граѓанско општество, мултикултурализам.

Ифтар буши

Зоран Заев на Ифтар по повод Рамазанските пости заедно со предлогот за Министер за Внатрешни работи, Оливер Спасовски, предлогот за Министер за земјоделие, Љупчо Николовски, пратеникот Мухамед Зекири, коалициониот партнер Аднан Ќахил, претседателот на ЛДП, Горан Милевски и пратеникот Енес Ибрахим.

*Фотографиите се објавени на профилот на пратеникот Мухамед Зекири.

Слични написи

шамија

Омбудсман: На девојчињата во Охрид да им се дозволи со шамија да ја следат наставата

Народниот правобранител најостро ја осудува постапката на Министерството за образование, кое со испратениот допис  му …