недела , 22 октомври 2017
branko-manojlovski-696x465

Манојловски до пратениците: Деца, дај бе смирете се, не губете нерви, во село кога седам со сточарите има покултурен однос

Пратеникот од ДУИ, Бранко Манојловски кој е и најстар пратеник во Собранието им одржа лекција на пратениците, барајќи од нив да прекинат со националната омраза.

– Деца, дај бе смирете се, не губете нерви. Ве слушам цело време и не можам да сфатам од каде таа национална омраза толку во вас. Многу сум разочаран од тоа што го слушам. Во село кога седам со сточарите, има еден покултурен однос – истакна Манојловски.

На него му реплицираше пратеникот од ДПМНЕ, Илија Димовски.

Слични написи

2-ALIMS-13ti-simpozium-2017-1024x986

Бекировски учествуваше на симпозиум во организација на Агенцијата за лекови и медицински средства на Србија

Стручниот тим на Агенцијата за лекови и медицински средства (МАЛМЕД), учествуваше на 13-тиот симпозиум во организација …