сабота , 21 октомври 2017

Маркетинг

Статистика од Google Analytics

Период
Посети
(Visits)
Прикажувања
(Pageviews)
Посетители
(Unique Visitors)
01.05.2016-31.05.2016
88.560
187.773
54.294

Marketing1

Marketing2

ЦЕНИ ЗА МЕСЕЧЕН ЗАКУП
ПОЗИЦИЈА ДИМЕНЗИЈА ЦЕНА
1 730x90px на сите страни 5000
2 970x90px на сите страни 5000
3 300x250px на сите страни 3000
4 300x100px на сите страни 2200
5 730x90px на сите страни 3500
6 Позадина 7000
7 и 8 686x67px се појавува само

при прикажување на објава

3500
9 160x600px на сите страни 3500
Попап банер По договор

Цените се со вклучени давачки.

Времетраењето на рекламата е во договор со Вас.

Контакт: revolucionermk@gmail.com
+389  70/818-570