вторник , 26 септември 2017
Smoke rises over Syrian town of Kobani after an airstrike, as seen from the Mursitpinar border crossing on the Turkish-Syrian border in the southeastern town of Suruc in Sanliurfa province, October 18, 2014. A U.S.-led military coalition has been bombing Islamic State fighters who hold a large swathe of territory in both Iraq and Syria, two countries involved in complex multi-sided civil wars in which nearly every country in the Middle East has a stake..   REUTERS/Kai Pfaffenbach (TURKEY  - Tags: MILITARY POLITICS CONFLICT TPX IMAGES OF THE DAY)
Smoke rises over Syrian town of Kobani after an airstrike, as seen from the Mursitpinar border crossing on the Turkish-Syrian border in the southeastern town of Suruc in Sanliurfa province, October 18, 2014. A U.S.-led military coalition has been bombing Islamic State fighters who hold a large swathe of territory in both Iraq and Syria, two countries involved in complex multi-sided civil wars in which nearly every country in the Middle East has a stake.. REUTERS/Kai Pfaffenbach (TURKEY - Tags: MILITARY POLITICS CONFLICT TPX IMAGES OF THE DAY)

Меѓународната коалиција извршила 13 воздушни удари врз цели на ИД во Ирак и Сирија

Smoke rises over Syrian town of Kobani after an airstrike, as seen from the Mursitpinar border crossing on the Turkish-Syrian border in the southeastern town of Suruc in Sanliurfa province, October 18, 2014. A U.S.-led military coalition has been bombing Islamic State fighters who hold a large swathe of territory in both Iraq and Syria, two countries involved in complex multi-sided civil wars in which nearly every country in the Middle East has a stake..   REUTERS/Kai Pfaffenbach (TURKEY  - Tags: MILITARY POLITICS CONFLICT TPX IMAGES OF THE DAY)
Smoke rises over Syrian town of Kobani after an airstrike, as seen from the Mursitpinar border crossing on the Turkish-Syrian border in the southeastern town of Suruc in Sanliurfa province, October 18, 2014. A U.S.-led military coalition has been bombing Islamic State fighters who hold a large swathe of territory in both Iraq and Syria, two countries involved in complex multi-sided civil wars in which nearly every country in the Middle East has a stake.. REUTERS/Kai Pfaffenbach (TURKEY – Tags: MILITARY POLITICS CONFLICT TPX IMAGES OF THE DAY)

Меѓународната коалиција предводена од САД извршила вчера 13 водушни удари врз позиции на Исламска држава.

Дванаесет напади биле извршени во Ирак и само еден во Сирија.

Во Ирак нападите биле врз цели на ИД во близина на Синџар, Кисик и Рамади. Во Сирија било пукано врз систем за гранатирање на ИД крај Мареа.

Тоа е првиот воздушен удар извршен од коалицијата во Сирија од четвртокот, наведуваат западни медиуми.

Слични написи

hakerski napadi

Хакерски упад во безбедносниот софтвер CCleaner зарази 2 милиони компјутери

Повеќе од 2 милиони луѓе кои го спуштиле безбедносниот софтвер CCleaner ги заразиле своите компјутери …