вторник , 26 септември 2017
agim-nuhiu

Министерот за внатрешни работи го честита денот на Словенската писменост

Министерот за внатрешни работи д-р Агим Нухиу, по повод 24 -ти мај, Денот на Словенската писменост и просветители “Св. Кирил и Методиј“, во свое име и во име на министерството им го честита празникот на сите граѓани и вработени во МВР кои што го чествуваат денешниот празник.

Слични написи

blokator

Блокатори за мобилни телефони во Идризово

Блокатори за мобилни телефони се поставуваат во истражниот затвор во Шуто Оризари кога од фејсбук-профилот …