вторник , 26 септември 2017
alkohol

Министерството за одбрана набавува алкохол за 80 илјади евра

Министерството за одбрана набавува пиво, вино, ракија и ароматизирани алкохолни пијалоци.

Огласот чија проценета вредност изнесува 81.500 евра без ДДВ е веќе објавен.

Според податоците од објавениот оглас набавката се прави за една година.

Отворањето на понудите ќе биде на 16, декември, кога е и краен рок за нивно достасување.

Слични написи

blokator

Блокатори за мобилни телефони во Идризово

Блокатори за мобилни телефони се поставуваат во истражниот затвор во Шуто Оризари кога од фејсбук-профилот …