вторник , 24 октомври 2017
zagrizeni roditeli

Мирен протест на родителите против директорот на прилепската гимназија Николоски

Педесеттина револтирани родители на деца-ученици во прилепската гимназија „Мирче Ацев“, денеска одржаа мирен протест пред Гимназијата. Тие го искажаа својот ревот од незаконското однесување на директорот Кирил Николоски.

Родителите бараат никој да не ги злоупотребува нивните деца. Загрижени се за безбедноста на нивните деца кои што треба да бидат на настава а не на протести.

Слични написи

2-ALIMS-13ti-simpozium-2017-1024x986

Бекировски учествуваше на симпозиум во организација на Агенцијата за лекови и медицински средства на Србија

Стручниот тим на Агенцијата за лекови и медицински средства (МАЛМЕД), учествуваше на 13-тиот симпозиум во организација …