недела , 22 октомври 2017
zaevprilep1

Митинг на СДСМ вечерва во Гостивар и во Тетово

Денеска во 19 часот, централниот караван на СДСМ и коалицијата ќе одржи Централен митинг во Тетово на улицата Маршал Тито. На митингот ќе се обрати претседателот на СДСМ, Зоран Заев.

Претходно, СДСМ ќе одржи митинг во Гостивар кај Домот на културата „АСНОМ“ со почеток во 17:30 часот.

Слични написи

2-ALIMS-13ti-simpozium-2017-1024x986

Бекировски учествуваше на симпозиум во организација на Агенцијата за лекови и медицински средства на Србија

Стручниот тим на Агенцијата за лекови и медицински средства (МАЛМЕД), учествуваше на 13-тиот симпозиум во организација …