понеделник , 23 октомври 2017
pravda-i-promeni

Митинг во Велес на Коалицијата за Промени и правда

Денеска, Централниот изборен Караван на Коалицијата за ПРОМЕНИ И ПРАВДА, предводена од Демократскиот сојуз, ќе одржи митинг во Велес, на кој ќе зборуваат: Претседателот на Демократски сојуз Павле Трајанов, носителот на листата за кандидати за пратеници во третата изборна единица Весна Стоименовска, Слободан Богоески, Јове Кекеновски, Љубе Сарагинов и Жан Мешков.

Митингот ќе се одржи на улица Алексо Демниевски бр.11, сала Бели Мугри, Велес, со почеток во 18:00 часот.

Слични написи

2-ALIMS-13ti-simpozium-2017-1024x986

Бекировски учествуваше на симпозиум во организација на Агенцијата за лекови и медицински средства на Србија

Стручниот тим на Агенцијата за лекови и медицински средства (МАЛМЕД), учествуваше на 13-тиот симпозиум во организација …