среда , 23 август 2017
kole

Нов хит на социјалните мрежи: Продај Надо мерџу дизелаша па извади сина робијаша

Денес на социјалните мрежи се појави нов музички хит, за кој се претпоставува дека посветен на поранешниот премиер и претседател на ВМРО- ДПМНЕ, Никола Груевски.

Слушнете во продолжение:

Једно јутро око седам сати
пробуди ме Нада моја мати
устај Коле и мало пожури
испред куче чекају пандуре

Једно јутро око седам сати
пробуди ме Нада моја мати
ајде Никола за те влада није
за тебе су затворске ќелије

Продај мајко станове авлије
па извади сина са робије
продај Надо мерџу дизелаша
па извади сина робијаша

Продај мајко станове авлије
па извади сина са робије
продај мајко тенка дизелаша
па извади сина робијаша

Според авторот на композицијата Лицата во комозицијава се фикција , а доколку некој се препознае тоа е затоа , што тој таквио , си ја има мувата на капата , или на истио таков , треба да му забае оџа , а не некоја си надри бајачка .

Слични написи

sugareski

Сугарески : Преку ЕУ обезбедени се пари за изградба на експресниот пат делница Дреново-Градско

Со средства од ИПА, во рамки на Секторската оперативна програма за транспорт 2014-2020 обезбедени се …