вторник , 26 септември 2017
vcerasni depresito

Нова пародија на Фчерашни: Депресито – Ланчо feat. G-Man

Слушнете ја пародијата од летниот латино хит Деспасито. По одличните пародии на Халоу и уште една одлична преработка, слушнете ја и Депресито:

Слични написи

race

Рацете говорат дали сте личност со топло срце или студена внатрешност! Проверете!

Психолозите спровеле истражување над 60 волонтери и за тоа време им давале лосиони кои ги …