вторник , 26 септември 2017
vladaRM-670x320

Официјално, предлог листа за заменици министри

Предлог листа за заменици на министрите во Влада на Република Македонија:

FB_IMG_1497401851876

FB_IMG_1497401855027

Слични написи

blokator

Блокатори за мобилни телефони во Идризово

Блокатори за мобилни телефони се поставуваат во истражниот затвор во Шуто Оризари кога од фејсбук-профилот …