недела , 24 септември 2017
nuhiu i spasovski

Оливер Спасовски ја презеде министерската функција во МВР

Новиот министер за внатрешни работи Оливер Спасовски денес од својот претходникАгим Нухиу ја презеде функцијата во Министерството за внатрешни работи.

Нихиу му посала среќа и здравје на новиот министер и многу успех во работата. И додаде дека во МВР има многу работа и многу работи што треба да се подбрат.

Спасовски му се заблагодари на Нухиу за се што тој досега направил во ова МВР и изрази жалење што токму во времето додека Нухиу бил министер се случиле неубави настани. Но нагласи дека тоа сите во МВР ќе ги направи послни.

Слични написи

шамија

Омбудсман: На девојчињата во Охрид да им се дозволи со шамија да ја следат наставата

Народниот правобранител најостро ја осудува постапката на Министерството за образование, кое со испратениот допис  му …