вторник , 26 септември 2017
rikaraSok

„Опасен“ татко ја оставри заканата: Се што ќе и направиш на ќерка ми, јас ќе ти направам тебе

rikaraSok
Рикара Шок (15) има „опасен“ татко, кој во очи матурската забава на нејзиното момче му се закани со зборовите: „пази што правиш, затоа што она што ќе и го направиш на ќерка ми, јас истото ќе ти го направам тебе“.

Но, иако во прашање беше само шега, таткото Бенџамин сепак ја исполни својата заканата.

– Мојот сопруг всушнот има многу добра душа, но тој ден малку се шегувавме во стилот „пази што правиш, мали“, објасни мајката на Рикара, Шери, која инаку е професионална фотографка и ја сними и духовитатата фотографија која го обиколи светот.

Откако Рикар и нејзиното момче Бангор се фотографирале во дворот на куќата, „опасниот“ татко ја остварил заканата и навистина го направил она што Бангор го направил на Рикар – „го прегрнал и се фотографирал со него“.

Фотографијата на Имгур биле видена повеќе од три милиони пати, па Шаре призна дека била шокирана од популарноста на снимката.

Таткото Бенџамин инаку боледува од повеќе тумори на мозокот, па на семејството малку смеа и голема поддршка овие денови му е повеќе од добродојдена.

Слични написи

race

Рацете говорат дали сте личност со топло срце или студена внатрешност! Проверете!

Психолозите спровеле истражување над 60 волонтери и за тоа време им давале лосиони кои ги …