вторник , 26 септември 2017
orav2okt

Орав: Продолжуваат преговорите, законите ќе бидат повлечени

orav2oktЕвроамбасадорот Аиво Орав пред Клубот на пратениците изјави дека продолжуваат преговорите за изборниот законик и дека е постигнат извесен напредок.

Орав очекува до вечерва да биде постигнат договор за изборниот законик.

Тој дадоде дека меѓу партиите било договорено да бидат повлечени од собраниска процедура спорните закони за „бомбите“ и за т.н. свиркачи.

 

Слични написи

blokator

Блокатори за мобилни телефони во Идризово

Блокатори за мобилни телефони се поставуваат во истражниот затвор во Шуто Оризари кога од фејсбук-профилот …