среда , 18 октомври 2017
ruralen-razvoj

Отворени денови на Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој од денеска до 28 овој месец организира отворени денови во нејзините подрачни одделенија низ државата.

Отворените денови се одржуваат со цел да се остварат директни средби со земјоделците и бизнис заедницата кои ќе се информираат за поволностите што се нудат преку програмите за финансиска поддршка во земјоделството и да се слушнат евентуалните проблеми со кои граѓаните се соочуваат при аплицирањето и при користењето на средствата.

На отворените денови ќе присуствуваат претставници од Агенцијата кои директно се вклучени во сето она што е главна надлежност на институцијата.

Слични написи

moneti

НБРМ пушти во оптек нови ковани пари за колекционерски цели

Народната банка информира дека се пуштени во оптек кованите пари за колекционерски цели „Година на …