недела , 22 октомври 2017
pancevski

Панчевски осуден за мобинг врз Стаменковски

Поранешниот претседател на Основниот суд скопје 1, Владимир Панчевски, вршел мобинг врз вработениот во човечки ресурси, Горан Стаменковски. Вака одлучи Основниот суд скопје 2 по тужбата на Стаменковски против Панчевски.

Екс претседателот Панчевски не се појави на соопштувањето на пресудата, туку присутен беше само неговиот адвокат Димитар Дангов. По изрекувањето на пресудата, ниту тужителите ниту застапникот на тужениот не сакаа да дадат изјави. Незадоволните страни имаат правио на жалба на ваквата одлука.

 

Слични написи

2-ALIMS-13ti-simpozium-2017-1024x986

Бекировски учествуваше на симпозиум во организација на Агенцијата за лекови и медицински средства на Србија

Стручниот тим на Агенцијата за лекови и медицински средства (МАЛМЕД), учествуваше на 13-тиот симпозиум во организација …