понеделник , 23 октомври 2017
Plaza-Stenje

По Стење, нова плажа ќе се гради и во Сливница

Plaza-StenjeПо комплетното завршување на активностите на плажата во Стење, ќе почне изградба на нова плажа во Сливница, најави денеска премиерот Никола Груевски за време на посетата во ресанскиот крај.

Новата плажа во Стење е во должина од 500 метри, а за двете плажи, издвоени се околу 77 милиони денари.

Во план се и изградбите на плажите во Отешево, Крани, Коњско и во Претор.

Слични написи

2-ALIMS-13ti-simpozium-2017-1024x986

Бекировски учествуваше на симпозиум во организација на Агенцијата за лекови и медицински средства на Србија

Стручниот тим на Агенцијата за лекови и медицински средства (МАЛМЕД), учествуваше на 13-тиот симпозиум во организација …