вторник , 26 септември 2017
Лажани Мирче Ацев 3 [1600x1200]

Погледнете ги #Реформите во образованието на Груевски: Училишна спортска сала или камп за обука на терористи ?

Лажани Мирче Ацев 3 [1600x1200]
Ова се фотографии од училишната спортска сала во училиштето Мирче Ацев во селото Лажани. Човекот кој што ни ги испратиите ни кажа дека баш денес ги испратил поради тоа што е патронат на училиштето, денот кога е роден првоборецот Мирче Ацев, погледнете ги фотографиите во продолжение…

Слични написи

blokator

Блокатори за мобилни телефони во Идризово

Блокатори за мобилни телефони се поставуваат во истражниот затвор во Шуто Оризари кога од фејсбук-профилот …