вторник , 27 јуни 2017
sex

Понеделник е ден кога луѓето имаат најмалку секс

Додадете уште една негативна референца поврзана со глобално најомразениот ден во неделата – понеделник.

Истражувањата поврзани со купувањето презервативи покажале дека нивната побарувачка, односно потрошувачка е највисока за време на викендот – процентот започнува да се расте во петок и ескалира во денот недела.

Понеделник, од друга страна, бележи најниска побарувачка и продажба на презервативи.

Понеделник е очигледно најмалку секси ден во неделата. Уште една причина за пречкртување на овој кутар ден со црн фломастер.

Се прашувате зошто го мразите почетокот на секоја нова недела и нејзиниот прв ден?

Можеби треба да го промените вашиот секс распоред и да направите промена за добар старт на неделата.

Слични написи

трик 11

Трикови со кои цвеќињата ќе ви цветаат почесто

Многу често цвеќињата страдаат од нередовно наводнување или недоволна нега и дохрана. Но, ако сè …