вторник , 26 септември 2017
dik

Пописна комисија на ДИК: Нема 40 печати

По бурна дискусија, оваа точка на дневниот ред е тргната и беше заклучено да се направи дополнителен попис на канцеларискиот материјал за избирачките места. Овој материјал се чува во магацин во касарната Илинден.

За време на дискусијата на членовите на ДИК беше кажано дека не може нешто да нема, затоа што немало никаква евиденција за тоа што е внесено во магацинот.

Во тек е пауза на седницата на ДИК, а на дневен ред е ажурирањето на податоците за избирачкиот список кој од утре треба да биде ставен на увид.

Слични написи

blokator

Блокатори за мобилни телефони во Идризово

Блокатори за мобилни телефони се поставуваат во истражниот затвор во Шуто Оризари кога од фејсбук-профилот …