понеделник , 23 октомври 2017
nikola-popovski-kampanja

Попоски: Вработувања и спорт – дел од проектите за младите

Во делот на младите програмата е посветена на две целини. Првата се однесува на спортот, а втората на вработувања, истакна денес по средбата со младите Никола Попоски, носител на кандидатската листа на ВМРО-ДПМНЕ во ИЕ 1.

Имаме предвидено изградба на нов затворен базен во Скопје, фитнес зона и 15 баскет игралишта. Во делот на вработувањето предвидени се вработувања на 100-те најдобри студенти од додипломски студии, предвидено е кредитирање за самовработување на млади лица, а имаме и посебна програма за кредитирање на претпријатија кои ќе вработуваат млади лица до 29 години, потенцираше Попоски.

Слични написи

2-ALIMS-13ti-simpozium-2017-1024x986

Бекировски учествуваше на симпозиум во организација на Агенцијата за лекови и медицински средства на Србија

Стручниот тим на Агенцијата за лекови и медицински средства (МАЛМЕД), учествуваше на 13-тиот симпозиум во организација …