недела , 24 септември 2017
cel-svet-sboruva-za-smetkata-koja-ja-dobil-eden-par-01

Поучно: Потврдиле присуство на свадба а не присуствале, па добиле сметка за порциите …

cel-svet-sboruva-za-smetkata-koja-ja-dobil-eden-par-01
На еден пар од Минесота, дадилката во последен момент го откажала чувањето, па родителите не биле во можност да се појават на свадбата на пријателите. Но, не ни очекувале дека овој сплет на околности ќе им донесе „казна“ од младоженците.

Џесика Бејкер и нејзиниот сопруг сопруг од младоженците добиле сметка од 75.90 долари, бидејќи потврдиле дека ќе дојдат на свадбата, но тоа не го направиле.

„Мора да се шегуваат! Ни испратија сметка како да сме биле таму да јадеме, а на тоа го додале и данокот за услугата“ – открива Џесика.

Покрај сметката добиле и порака во која пишува: „Овој трошок се однесува на вредноста која невестата и младоженецот ја платиле за оброците кои ви следуваа. Објаснување за тоа зошто не дојдовте, картичка, повик или СМС порака ќе беа ценети“.

Внимавајте, никогаш не знаете какви младоженци ќе ви се погодат…

Слични написи

race

Рацете говорат дали сте личност со топло срце или студена внатрешност! Проверете!

Психолозите спровеле истражување над 60 волонтери и за тоа време им давале лосиони кои ги …