понеделник , 23 октомври 2017
sadpozarnikar-540x320

Пожар во Мичурин

Pozar micurin 1
Голем пожар ја зафати скопската населба Мичурин, најпрво започнало да гори сува трева но подоцна благодарение на противпожарните екипи пожарот е изгаснат.

Слични написи

2-ALIMS-13ti-simpozium-2017-1024x986

Бекировски учествуваше на симпозиум во организација на Агенцијата за лекови и медицински средства на Србија

Стручниот тим на Агенцијата за лекови и медицински средства (МАЛМЕД), учествуваше на 13-тиот симпозиум во организација …