среда , 18 октомври 2017
10787995_797373880302047_1900267538_n

Претседателот на СДСМ, Зоран Заев, на средби со граѓаните на Маврово Ростуше и Центар Жупа

10787995_797373880302047_1900267538_n

Претседателот на СДСМ, Зоран Заев, придружуван од генералниот секретар Оливер Спасовски, денеска ќе ги посети граѓаните од населените места во општините Маврово Ростуше и Центар Жупа.

Во 13:00 часот претседателот Заев пристигнува во Жировница кадешто ќе разговара со граѓаните од ова населено место а потоа ќе се сретне и со жителите на Ростуше.

Претседателот на СДСМ ќе ги посети граѓаните на Требиште (15:15 часот) а потоа и граѓаните на Велебрдо (16:15 часот).

Во 18:00 часот претседателот Заев пристигнува во Центар Жупа кадешто ќе има средби со граѓаните од оваа општина.

РеволуционерМк ќе известува од терен, за средбите на раководството на СДСМ со жителите од овој крај.

Слични написи

ilija jovanoski glasanje

Јованоски: Повикувам на фер,мирни и демократски избори

Кандидатот за градоначалник Илија Јованоски повика на фер, мирни и демократски избори.