вторник , 26 септември 2017
klub na pratenici

Пробиен рокот за изборниот закон, преговорите продолжуваат денеска

klub na pratenici
Не е постигнат договор околу изборниот закон иако ноќеска на полноќ истече рокот  за исполнување на овој дел од договорот од Пржино.

Денеска треба да продолжат преговорите на работните групи кои би требало да постигнат договор и околу отворените прашања поврзани со изборниот процес.

Слични написи

blokator

Блокатори за мобилни телефони во Идризово

Блокатори за мобилни телефони се поставуваат во истражниот затвор во Шуто Оризари кога од фејсбук-профилот …