вторник , 24 октомври 2017
извршител кети арсова

Работи ли извршителката Арсова согласно законите во Република Македонија ?

Функционира ли криминално-мафијашката структура во правосудниот систем и покрај прибелешките за неспроведувањето на правото во Македонија ?

Потврда за поврзаноста на партијата и државата и невладеење на правото во Република Македонија според извештајот на Прибе може да видиме во случајот во продолжение.

Имено станува збор за обжален предмет до скопска Апелација во спор каде што извршителката Кети Арсова, со помош на нејзината мајка Светлана Арсова, инаку вработена во МВР извршува имот кој што е на друго име и според катастарски документ, а не на должникот по одреден предмет кој е цел на извршување.

Документите во продолжение се потврда за начинот на кој Кети Арсова се обидува да изврши имот кој што е заведен на лице кое што не е должник со што оштетува трета страна, при што создава ново кривично дело и кон должникот свесно и спротивно на сите законски и уставни регулативи.

“Во тек е доставување на преставка до “Комората на извршители во Република Македонија”, исто така и известување до Министерството за правда за начинот на кој извршителката Арсова ја води досегашната постапка” изјавуав должникот.

Според него, доколку обвинителот од Основното јавно обвинителство не се земат во предвид фактите кои што се приложени во постапката, и целосната катастарска документација дека имотот кој што се извршува е на други лица, правдата ќе ја бара пред СЈО како единствена институција која што работи по закон.

Слични написи

2-ALIMS-13ti-simpozium-2017-1024x986

Бекировски учествуваше на симпозиум во организација на Агенцијата за лекови и медицински средства на Србија

Стручниот тим на Агенцијата за лекови и медицински средства (МАЛМЕД), учествуваше на 13-тиот симпозиум во организација …