недела , 24 септември 2017
sekerinska tetovo

Радмила Шекеринска денеска е помеѓу граѓаните на општина Кичево

radmila pred vlada
Заменик претседателката на СДСМ, Радмила Шекеринска, денеска е помеѓу граѓаните на општина Кичево.

Шекеринска ја започнува посетата на Кичево во 13:00 часот.

Во 14:00 часот Шекеринска продолжува на средби со граѓаните, дуќанџиите и младите во центарот на градот а во 15:00 часот ќе има средба и со пензионерите од Кичево.

Средбите со граѓаните од оваа општина, заменик претседателката на СДСМ ги продолжува во с.Другово, со почеток во 17:30 часот.

Слични написи

шамија

Омбудсман: На девојчињата во Охрид да им се дозволи со шамија да ја следат наставата

Народниот правобранител најостро ја осудува постапката на Министерството за образование, кое со испратениот допис  му …