вторник , 26 септември 2017
R.Sekerinska-bTV-640x320

Радмила Шекеринска денеска помеѓу граѓаните на Битола

radmila sekerinska fb
Заменик претседателката на СДСМ, Радмила Шекеринска, денеска е помеѓу граѓаните на општина Битола.

Посетата на Шекеринска започнува во 13:00 часот на средби со граѓаните, дуќанџиите и пазарџиите на Градскиот пазар и Старата Чаршија.

Во 14:30 часот, заменик претседателката ќе оствари средби со младите на Широк Сокак.

Средбите со граѓаните продолжуваат во Нова Битола во 15:00 часот.

Во 17:00 часот, заменик претседателката Шекеринска ќе ги посети жителите на Кукуречани.

Слични написи

blokator

Блокатори за мобилни телефони во Идризово

Блокатори за мобилни телефони се поставуваат во истражниот затвор во Шуто Оризари кога од фејсбук-профилот …