вторник , 26 септември 2017
sekerinska tetovo

Радмила Шекеринска денеска помеѓу граѓаните на Неготино

radmila pred vlada
Заменик претседателката на СДСМ, Радмила Шекеринска, денеска е помеѓу граѓаните на општина Неготино.
-Во 13:30 часот на градскиот плоштад во Неготино, заменик претседателката Шекеринска ќе даде изјава за медиуми.
Средбите со граѓаните и младите од Неготино продолжуваат во централното градско подрачје.

Слични написи

blokator

Блокатори за мобилни телефони во Идризово

Блокатори за мобилни телефони се поставуваат во истражниот затвор во Шуто Оризари кога од фејсбук-профилот …