вторник , 24 октомври 2017
ramadan ramadani1

Рамадани за косовски Телеграф: Нападите врз мене се комплимент…како и прекарот „Змија“ под кој сум бил следен

ramadan ramadani1
Рамадан Рамадани за Телеграф (Косово) зборувајќи во врска со нападите кон него вели дека и ова е продолжеток на една спорадична кампања која режимот ја прави сиве овие години кон тие кои не и се во линија.

– Овие денови се зголемува интензитетот и разноликоста на овие напади заради тоа што овие се на залез на искористување на можностите кои ги имале во владеење сиве овие години функционирајќи во тројката; тајни служби-медиуми и политика. Во мојот случај нападот е бесмислен зошто не сум политичка страна и преставува само комплимент, како во случајот кога се објави дека сум бил следен под прекар „змија“ иако сум само еден редовен колумнист во еден неделен весник во Македонија – изјави Рамадани за Telegrafi.com Косово

Слични написи

2-ALIMS-13ti-simpozium-2017-1024x986

Бекировски учествуваше на симпозиум во организација на Агенцијата за лекови и медицински средства на Србија

Стручниот тим на Агенцијата за лекови и медицински средства (МАЛМЕД), учествуваше на 13-тиот симпозиум во организација …