вторник , 26 септември 2017
plasticna operacija 1

Размислувате за пластична операција? Погледнете ги овие фотографии пред тоа !

plasticna operacija
Можеби пластичната хирургија е најмногу се забележува на лицата на супер-ѕвездите од Холивуд, но еден друг град е „главниот град“ на пластичната хирургија во светот. Сеул, Јужна Кореја.

Според статијата на New Yorker магазинот луѓето толку се фокусирани на физичкиот изглед кој сакаат да го доведат до перфеција со помош на пластична операција.

Пластичната и корективната хирургија во С. Кореја го доживува својот бум, а главниот град Сеул го држи врвот на најмногу извршени операции во светот. Повеќе дури од Бразил, САД, а како изгледа опоравувањето на пациентите по самите операции?

Погледнете во серијата фотографии кои ги направи фотографот Џи Јео.

Слични написи

race

Рацете говорат дали сте личност со топло срце или студена внатрешност! Проверете!

Психолозите спровеле истражување над 60 волонтери и за тоа време им давале лосиони кои ги …