недела , 20 август 2017
никола карев

Реакција на директорка на СУГС “Никола Карев”: Проблемите се решаваат на маса со отворени карти

Реакција на директорката на СУГС “Никола Карев”, Елизабета Марковска Ставревска, по повод објавеното писмо на нашиот медиум од група родители со наслов “Родители до директорката на гимназијата Никола Карев: Одете си од гимназијата и припремајте се само за вечерните протести !

Како директорка на СУГС “Никола Карев” остро реагирам на невистините и клеветите содржани во писмото испратено од “група родители на ученици во гимнацијата Никола Карев до медиумите”. Дозволете ми да одговорам на неколку наводи во вашето писмо.Во продолжение прочитајте ја во целост реакцијата на директорката на СУГС “Никола Карев”, Елизабета Марковска Ставревска.

reakcija okКлик тука за да ја прочитате Реакција во целост во ПДФ фајл.

 

Слични написи

Hristijan-Kostov

Костов: Болницата „8 Септември“ има долг од пет милиони евра

Градската општа болница „8 Септември“ има долг од 5 милиони евра или околу 243 милиони …