недела , 24 септември 2017
barbie-girl1

Реклама која секој родител треба да и ја покаже на својата ќерка

barbie-girl1
Најпопуларната кукла на светот, Барби, многу често го поделува мислењето на јавноста. И покрај тоа што некои ја сметаат за идеална играчка за малите девојчиња, други мислат дека нејзините нереални пропорции даваат искривена слика за начинот на кој една жена би требало да изгледа. Токму поради тоа и произведувачите на оваа кукла решиле да состават реклама со цел да им покажат на овие луѓе како Барби всушност ја развива детската фантазија додека најмалите девојчиња си играат со неа и замислуваат што сè можат да станат…

Слични написи

race

Рацете говорат дали сте личност со топло срце или студена внатрешност! Проверете!

Психолозите спровеле истражување над 60 волонтери и за тоа време им давале лосиони кои ги …